Kies relevante onderwerpen

Columns notaris Meppel Lever

 

De columns van notaris Meppel, Bart Lever.

Hier vindt u een aantal van de columns van de Meppeler notaris, Bart Lever, waarin diverse notariele onderwerpen aan bod komen die te maken hebben met de erfenis, het testament of het levenstestament.

 

Notaris Bart Lever schrijft regelmatig columns in kranten in de regio van zijn notariskantoor in Meppel en omstreken. Onder andere in de Meppeler Courant. Meer informatie over notaris meppel Lever. Bart Lever is actief betrokken bij TestamentTest.nl als notarieel juridisch adviseur.


notaris meppel Bart Lever

 

Bart Lever is notaris bij Het Notarieel en heeft zijn kantoor in Meppel aan het Zuideinde 53. U kunt hem bereiken via mail: meppel@hetnotarieel.nl en via telefoon 0522-252721. U kunt een afspraak maken met hem voor een vrijblijvende bespreking van uw testament of van overige zaken. U kunt hier met al uw notariele vragen terecht. Het kantoor heeft een ruime eigen parkeergelegenheid en is makkelijk bereikbaar via de A28 en A32 snelweg.

 

Bart Lever geeft ook regelmatig leuke lezingen en workshops over alle notariele onderwerpen. Neemt u contact op met zijn kantoor te Meppel voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.