Kies relevante onderwerpen

TestamentTest COC

TestamentTest COC

Steeds meer mensen willen na hun overlijden iets (blijven) betekenen voor de samenleving en nemen daarom een goed doel op in hun testament. Belangrijk hierbij is dat u kiest voor een manier die bij u past. Een schenking doet u bij leven, met een nalatenschap kunt u na overlijden belastingvrij schenken aan een goed doel. Wilt u een goed doel (een deel van uw) geld of goederen nalaten, dan moet u dat laten vastleggen in een testament. Een zelfgeschreven document is in dit geval niet rechtsgeldig.

Doe de gratis TestamentTest

Door ons op te nemen in uw testament, helpt u COC. Emancipatie, acceptatie en inspanning voor gelijke rechten kent geen eind. Niet in Nederland, maar zeker ook niet in de rest van de wereld. De strijd die u wellicht hebt geleverd heeft geleid tot een betere positie voor onze gemeenschap. En met uw nalatenschap steunt u weer een nieuwe generatie, hoe mooi kan het zijn! Doe de testamenttest op coc.nl

Vragen aan het COC?

Wij vertellen u graag alles op welke manier u dat kunt regelen en wat COC kan doen met uw nalatenschap! Vraag vrijblijvend ons magazine aan, bel ons of stuur een mail naar nalaten@coc.nl. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek.

Online eenvoudig een testament opstellen?

Via Thuisnotaris kunnen er, ten opzichte van andere online dienstverleners, aanmerkelijk meer bijzondere situaties goed geregeld worden (bijv. samengestelde gezinnen, kinderen met een beperking). Naast het opstellen van een samenlevingscontract, testament of levenstestament, kunt u bij Thuisnotaris ook terecht voor het regelen van een Verklaring van Erfrecht en ondersteuning bij de afwikkeling van een nalatenschap. 

Dit zegt De Consumentenbond

(“zelf aan de slag met je testament”, geldgids, oktober 2023)

 

In oktober 2023 is er een artikel verschenen in de geldgids van de Consumentenbond. Thuisnotaris wordt met 3 andere online notarisdiensten vergeleken. Thuisnotaris heeft als enige partij alleen ‘pluspunten’ in de voor-en nadelen. Ook is Thuisnotaris de enige partij met een 30 minuten persoonlijk controlegesprek en biedt Thuisnotaris veel mogelijkheden, ook voor bijzondere klantsituaties. Met Thuisnotaris bent u het goedkoopste uit om een testament op te stellen.

 

Thuisnotaris biedt drie verschillende pakketten: Een ontdek pakket, het doe-het-zelf pakket en het laat je helpen pakket. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via de live chat of via de email.