Kies relevante onderwerpen

TestamentTest Liliane Fonds

TestamentTest Lilianefonds

Steeds meer mensen willen na hun overlijden iets (blijven) betekenen voor de samenleving en nemen daarom een goed doel op in hun testament. Belangrijk hierbij is dat u kiest voor een manier die bij u past. Een schenking doet u bij leven, met een nalatenschap kunt u na overlijden belastingvrij schenken aan een goed doel. Wilt u een goed doel (een deel van uw) geld of goederen nalaten, dan moet u dat laten vastleggen in een testament. Een zelfgeschreven document is in dit geval niet rechtsgeldig.

Gelijke rechten en kansen voor kinderen met een handicap

Acht van de tien kinderen met een handicap leven in de armste delen van de wereld. Vaak geeft hun omgeving ze geen eerlijke kans om zich te volwaardig ontwikkelen, naar school te gaan en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Samen met organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika verbetert het Liliane Fonds de levenskwaliteit en toekomstkansen van deze kinderen. Daar mogen we geen tijd bij verliezen. Want hoe eerder een kind steun op maat krijgt, hoe groter diens kans op een volwaardig leven!

Doe de gratis TestamentTest

Het Liliane Fonds steunt kinderen met een handicap op de armste plekken van de wereld. Wij bieden hen individuele hulp op gebied van gezondheidzorg, onderwijs, werk en sociale contacten. Dat doen we in samenwerking met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Om de levenskwaliteit en toekomstkansen van deze kinderen te verbeteren en de vicieuze cirkel tussen armoede en handicap te doorbreken. Lokaal, concreet en doeltreffend. Doe de testamenttest op lilianefonds.nl

Vragen aan het Liliane Fonds?

Spreekt deze gedachte u aan? Neem het Liliane Fonds dan op in uw testament en schenk kinderen met een handicap het levensgeluk waar ze recht op hebben! Wilt u persoonlijk advies of meer weten over het opnemen van het Liliane Fonds in uw testament? Neem dan contact op met Linda Muskens per mail via nalaten@lilianefonds.nl of bel gratis 0800-7 800 800.

Online eenvoudig een testament opstellen?

Via Thuisnotaris kunnen er, ten opzichte van andere online dienstverleners, aanmerkelijk meer bijzondere situaties goed geregeld worden (bijv. samengestelde gezinnen, kinderen met een beperking). Naast het opstellen van een samenlevingscontract, testament of levenstestament, kunt u bij Thuisnotaris ook terecht voor het regelen van een Verklaring van Erfrecht en ondersteuning bij de afwikkeling van een nalatenschap. 

Dit zegt De Consumentenbond

(“zelf aan de slag met je testament”, geldgids, oktober 2023)

 

In oktober 2023 is er een artikel verschenen in de geldgids van de Consumentenbond. Thuisnotaris wordt met 3 andere online notarisdiensten vergeleken. Thuisnotaris heeft als enige partij alleen ‘pluspunten’ in de voor-en nadelen. Ook is Thuisnotaris de enige partij met een 30 minuten persoonlijk controlegesprek en biedt Thuisnotaris veel mogelijkheden, ook voor bijzondere klantsituaties. Met Thuisnotaris bent u het goedkoopste uit om een testament op te stellen.

 

Thuisnotaris biedt drie verschillende pakketten: Een ontdek pakket, het doe-het-zelf pakket en het laat je helpen pakket. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via de live chat of via de email.