Notarissen

Bij wie kan ik mijn testament opstellen?

Uw testament is pas rechtsgeldig nadat de notaris deze samen met u heeft ondertekend. Er zijn veel notarissen in Nederland waar u uw testamenten kunt ondertekenen. De kosten van een passend testament en levenstestament verschillen per situatie en per aanbieder. Partijen die testamenten tegen een lager tarief aanbieden kennen vaak kleine lettertjes: bepaalde situaties worden uitgesloten (bijv. een samengesteld gezin) of er komen additionele kosten bij voor extra clausules.

Kan ik ook online mijn testament en levenstestament opstellen?

U kunt ook online vanuit uw eigen huis uw notaris zaken regelen. Wij raden u aan om dit met Thuisnotaris te doen. Thuisnotaris biedt het meest uitgebreide maatwerk testament tegen een vaste scherpe prijs. Dit is inclusief het ondertekenen bij de notaris en een persoonlijk controlegesprek. Hoe dat kan? Omdat u zelf een stukje van het werk overneemt, Thuisnotaris het opstellen van een testament en levenstestament goed geautomatiseerd heeft en er een nauwe samenwerking is met notariskantoren.

Veel mensen regelen hun testament en levenstestament online

Wilt u een testament en levenstestament opstellen? Thuisnotaris kan u hierbij goed helpen! Er zijn veel notarissen in Nederland waar u een (levens)testament kunt laten opmaken. De kosten verschillen per situatie en per aanbieder. Wij raden u aan om online gratis te oriënteren en uw mogelijkheden te ontdekken. Thuisnotaris biedt de laagste prijs met de beste persoonlijke dienstverlening! Klik op de link om het zelf te bekijken: https://thuisnotaris.nl/testamenttest

Beste prijs en dienstverlening

Snel en eenvoudig online uw testament en levenstestament regelen tegen de scherpste prijs. De kosten voor het opstellen van een testament en opstellen van een levenstestament verschillen enorm. Thuisnotaris biedt drie verschillende pakketten: Een ontdek pakket, het doe-het-zelf pakket en het laat je helpen pakket. Ongeacht de keuze van het pakket krijgt u altijd een verslag in begrijpelijke taal en een controlegesprek over wat u hebt ingevuld. Zo weet u zeker dat alles goed is en u het goed heeft geregeld.