Kies relevante onderwerpen

WereldOuders

TestamentTest WereldOuders

WereldOuders is dankbaar voor iedere gift via een testament. Hoe groot of hoe klein ook. Zo kun u, ook als u er niet meer bent, veel betekenen voor anderen. Neem je WereldOuders op in uw testament, dan geeft u kwetsbare kinderen een kans op een betere toekomst. Wij zorgen ervoor dat uw nalatenschap besteed wordt op de manier waarop u dit vastlegt.

Betekenisvol voortleven via een nalatenschap aan een goed doel

Steeds meer mensen willen na hun overlijden iets (blijven) betekenen voor de samenleving en nemen daarom een goed doel op in hun testament. Belangrijk hierbij is dat u kiest voor een manier die bij u past. Een schenking doet u bij leven, met een nalatenschap kunt u na overlijden belastingvrij schenken aan een goed doel. Wilt u een goed doel (een deel van uw) geld of goederen nalaten, dan moet u dat laten vastleggen in een testament. Een zelfgeschreven document is in dit geval niet rechtsgeldig.

Doe de gratis TestamentTest

Het hangt van veel factoren af wat voor u van belang kan zijn in een testament. Daarom kunt u gratis de TestamentTest doen. Door het beantwoorden van een aantal specifieke vragen is in grote lijnen aan te geven wat voor u persoonlijk van belang is om te regelen. Hiermee heeft u snel een goed advies over uw erfrechtelijke mogelijkheden. Uw wens om een goed doel te steunen na uw overlijden is eenvoudig vast te leggen in een testament. Doe de testamenttest op WereldOuders.nl

Vragen aan WereldOuders International?

Heb je vragen over nalaten aan WereldOuders en wil je graag persoonlijk advies of jouw wensen bespreken? We staan je graag te woord. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Danielle Heere via daniele@wereldouders.nl of 035-6264578.

Online eenvoudig een testament opstellen?

Via Thuisnotaris kunnen er, ten opzichte van andere online dienstverleners, aanmerkelijk meer bijzondere situaties goed geregeld worden (bijv. samengestelde gezinnen, kinderen met een beperking). Naast het opstellen van een samenlevingscontract, testament of levenstestament, kunt u bij Thuisnotaris ook terecht voor het regelen van een Verklaring van Erfrecht en ondersteuning bij de afwikkeling van een nalatenschap. 

Dit zegt De Consumentenbond

(“zelf aan de slag met je testament”, geldgids, oktober 2023)

 

In oktober 2023 is er een artikel verschenen in de geldgids van de Consumentenbond. Thuisnotaris wordt met 3 andere online notarisdiensten vergeleken. Thuisnotaris heeft als enige partij alleen ‘pluspunten’ in de voor-en nadelen. Ook is Thuisnotaris de enige partij met een 30 minuten persoonlijk controlegesprek en biedt Thuisnotaris veel mogelijkheden, ook voor bijzondere klantsituaties. Met Thuisnotaris bent u het goedkoopste uit om een testament op te stellen.

 

Thuisnotaris biedt drie verschillende pakketten: Een ontdek pakket, het doe het zelf pakket en het laat je helpen pakket. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via de live chat of via de email.