Kies relevante onderwerpen

TestamentTest Esther Vergeer Foundation

TestamentTest Esther Vergeer Foundation

Steeds meer mensen willen na hun overlijden iets (blijven) betekenen voor de samenleving en nemen daarom een goed doel op in hun testament. Belangrijk hierbij is dat u kiest voor een manier die bij u past. Een schenking doet u bij leven, met een nalatenschap kunt u na overlijden belastingvrij schenken aan een goed doel. Wilt u een goed doel (een deel van uw) geld of goederen nalaten, dan moet u dat laten vastleggen in een testament. Een zelfgeschreven document is in dit geval niet rechtsgeldig.

Doe de gratis TestamentTest

Door de Esther Vergeer Foundation op te nemen in uw testament, helpt u ons nog meer kinderen de kans te geven om gewoon te sporten. Op deze manier werkt u ook na leven mee aan een betere toekomst voor kinderen met lichamelijke beperking. Vanwege onze ANBI-status is wat u ons nalaat volledig vrijgesteld van schenk- en successierechten. U kunt er dus zeker van zijn dat de gehele geldsom daadwerkelijk bij de Esther Vergeer Foundation terecht komt. Doe de testamenttest op esthervergeerfoundation.nl

Vragen aan de Esther Vergeer Foundation.nl

De medewerkers van de Esther Vergeer Foundation kunnen u informeren over de mogelijkheden om de stichting op te nemen in het testament. Samen met u kijken zij welke keuze het beste past. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@esthervergeerfoundation.nl of via telefoon 06-51893849.

Online eenvoudig een testament opstellen?

Via Thuisnotaris kunnen er, ten opzichte van andere online dienstverleners, aanmerkelijk meer bijzondere situaties goed geregeld worden (bijv. samengestelde gezinnen, kinderen met een beperking). Naast het opstellen van een samenlevingscontract, testament of levenstestament, kunt u bij Thuisnotaris ook terecht voor het regelen van een Verklaring van Erfrecht en ondersteuning bij de afwikkeling van een nalatenschap. 

Dit zegt De Consumentenbond

(“zelf aan de slag met je testament”, geldgids, oktober 2023)

 

In oktober 2023 is er een artikel verschenen in de geldgids van de Consumentenbond. Thuisnotaris wordt met 3 andere online notarisdiensten vergeleken. Thuisnotaris heeft als enige partij alleen ‘pluspunten’ in de voor-en nadelen. Ook is Thuisnotaris de enige partij met een 30 minuten persoonlijk controlegesprek en biedt Thuisnotaris veel mogelijkheden, ook voor bijzondere klantsituaties. Met Thuisnotaris bent u het goedkoopste uit om een testament op te stellen.

 

Thuisnotaris biedt drie verschillende pakketten: Een ontdek pakket, het doe-het-zelf pakket en het laat je helpen pakket. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via de live chat of via de email.