Kies relevante onderwerpen

TestamentTest Milieudefensie

TestamentTest Milieudefensie

Steeds meer mensen willen na hun overlijden iets (blijven) betekenen voor de samenleving en nemen daarom een goed doel op in hun testament. Belangrijk hierbij is dat u kiest voor een manier die bij u past. Een schenking doet u bij leven, met een nalatenschap kunt u na overlijden belastingvrij schenken aan een goed doel. Wilt u een goed doel (een deel van uw) geld of goederen nalaten, dan moet u dat laten vastleggen in een testament. Een zelfgeschreven document is in dit geval niet rechtsgeldig.

Doe de gratis TestamentTest

Hoe we de wereld achterlaten en doorgeven gaat ons allemaal aan. Daarom vraagt Milieudefensie aan politici, aan bedrijven en ook aan jou: hoe geef jij onze aarde door? Om een klimaatrechtvaardige samenleving te bereiken, is een lange adem nodig. Dat lukt alleen met de steun van veranderaars. Daarmee bedoelen we onze leden, donateurs, vrijwilligers en iedereen die in actie komt voor een leefbare aarde. Met het opnemen van Milieudefensie in je testament geef je iedereen die na je komt én de mensen aan de andere kant van de wereld, de kans op een prachtige toekomst. Is dat geen mooie erfenis? Doe de testamenttest op milieudefensie.nl

Vragen aan milieudefensie?

Graag neem ik de tijd om samen met u te kijken naar uw wensen en naar de verschillende mogelijkheden om Milieudefensie op te nemen in uw testament. Belangrijk is dat u zich prettig voelt bij de keuze die u maakt.

U kunt mij bereiken via telefoonnummer 020-5507424 en via e-mail esther.martens@milieudefensie.nl.

Online eenvoudig een testament opstellen?

Via Thuisnotaris kunnen er, ten opzichte van andere online dienstverleners, aanmerkelijk meer bijzondere situaties goed geregeld worden (bijv. samengestelde gezinnen, kinderen met een beperking). Naast het opstellen van een samenlevingscontract, testament of levenstestament, kunt u bij Thuisnotaris ook terecht voor het regelen van een Verklaring van Erfrecht en ondersteuning bij de afwikkeling van een nalatenschap. 

Dit zegt De Consumentenbond

(“zelf aan de slag met je testament”, geldgids, oktober 2023)

 

In oktober 2023 is er een artikel verschenen in de geldgids van de Consumentenbond. Thuisnotaris wordt met 3 andere online notarisdiensten vergeleken. Thuisnotaris heeft als enige partij alleen ‘pluspunten’ in de voor-en nadelen. Ook is Thuisnotaris de enige partij met een 30 minuten persoonlijk controlegesprek en biedt Thuisnotaris veel mogelijkheden, ook voor bijzondere klantsituaties. Met Thuisnotaris bent u het goedkoopste uit om een testament op te stellen.

 

Thuisnotaris biedt drie verschillende pakketten: Een ontdek pakket, het doe-het-zelf pakket en het laat je helpen pakket. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via de live chat of via de email.