Kies relevante onderwerpen

TestamentTest Nierstichting

TestamentTest Nierstichting

Steeds meer mensen willen na hun overlijden iets (blijven) betekenen voor de samenleving en nemen daarom een goed doel op in hun testament. Belangrijk hierbij is dat u kiest voor een manier die bij u past. Een schenking doet u bij leven, met een nalatenschap kunt u na overlijden belastingvrij schenken aan een goed doel. Wilt u een goed doel (een deel van uw) geld of goederen nalaten, dan moet u dat laten vastleggen in een testament. Een zelfgeschreven document is in dit geval niet rechtsgeldig.

Doe de gratis TestamentTest

Het hangt van veel factoren af wat voor u van belang kan zijn in een testament. Daarom kunt u gratis de TestamentTest doen. Door het beantwoorden van een aantal specifieke vragen is in grote lijnen aan te geven wat voor u persoonlijk van belang is om te regelen. Hiermee heeft u snel een goed advies over uw erfrechtelijke mogelijkheden. Uw wens om een goed doel te steunen na uw overlijden is eenvoudig vast te leggen in een testament. Doe de testamenttest op nierstichting.nl

Vragen aan de Nierstichting

Uw nalatenschap vastleggen op een manier die bij uw wensen past geeft rust en voldoening. Graag neem ik de tijd om samen met u te kijken naar wat voor u belangrijk is. En wat de mogelijkheden zijn om de Nierstichting op te nemen in uw testament. Met de steun die de Nierstichting ontvangt vanuit nalatenschappen financieren wij wetenschappelijk onderzoek om nierziekten beter te kunnen behandelen en te genezen. Een prachtig voorbeeld hiervan is de draagbare kunstnier.

 

U kunt uw testament laten opmaken, of ervoor kiezen om uw testament eenvoudig en voordelig zelf online te regelen via Thuisnotaris.nl. Belangrijk is dat u zich prettig voelt bij de keuze die u maakt. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bellen op 035 697 80 00 of mailen via cornelievanzijtveld@nierstichting.nl.

Online eenvoudig een testament opstellen?

Via Thuisnotaris kunnen er, ten opzichte van andere online dienstverleners, aanmerkelijk meer bijzondere situaties goed geregeld worden (bijv. samengestelde gezinnen, kinderen met een beperking). Naast het opstellen van een samenlevingscontract, testament of levenstestament, kunt u bij Thuisnotaris ook terecht voor het regelen van een Verklaring van Erfrecht en ondersteuning bij de afwikkeling van een nalatenschap. 

Dit zegt De Consumentenbond

(“zelf aan de slag met je testament”, geldgids, oktober 2023)

 

In oktober 2023 is er een artikel verschenen in de geldgids van de Consumentenbond. Thuisnotaris wordt met 3 andere online notarisdiensten vergeleken. Thuisnotaris heeft als enige partij alleen ‘pluspunten’ in de voor-en nadelen. Ook is Thuisnotaris de enige partij met een 30 minuten persoonlijk controlegesprek en biedt Thuisnotaris veel mogelijkheden, ook voor bijzondere klantsituaties. Met Thuisnotaris bent u het goedkoopste uit om een testament op te stellen.

 

Thuisnotaris biedt drie verschillende pakketten: Een ontdek pakket, het doe-het-zelf pakket en het laat je helpen pakket. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via de live chat of via de email.