U kunt bij iedere notaris uw testament wijzigen

Iedere notaris kan uw bestaande testament wijzigen als dat nodig is. Het maakt dus niet uit bij welke notaris u uw testament destijds heeft gemaakt. Een goed alternatief kan zijn om uw testament opnieuw te maken. U herroept dan automatisch uw eerder gemaakte testament. Een nieuw testament maken is meestal een stuk voordeliger dan het wijzigen van een bestaand testament, zeker als u het online regelt.


Als uw huidige testament opgesteld is voor 2003 dan is uw testament inmiddels verouderd en is de kans groot dat er bepalingen in staan die nu niet meer goed uitpakken. Tegenwoordig zijn er meer en andere mogelijkheden om uw nalatenschap te regelen. Denkt u hierbij met name ook aan het besparen van erfbelasting (door middel van een opvullegaat) en het besparen van zorgkosten (door middel van een zogenaamde AWBZ clausule). Met goed testament regelt u uw erfenis zoals u het zelf wilt.


Met een testament regelt u alleen de zaken na uw overlijden. Om tijdens uw leven uw zaken goed te regelen als u wat overkomt maakt u een levenstestament.


Doe nu de testament test of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan via het contactformulier.