U kunt bij iedere notaris uw testament wijzigen

Waar kan ik mijn testament wijzigen?

Iedere notaris kan uw bestaande testament wijzigen als dat nodig is. Het maakt dus niet uit bij welke notaris u uw testament destijds heeft gemaakt. Een goed alternatief kan zijn om uw testament opnieuw te maken. U herroept dan automatisch uw eerder gemaakte testament. Een nieuw testament maken is meestal een stuk voordeliger dan het wijzigen van een bestaand testament, zeker als u het online regelt. 


Als uw huidige testament opgesteld is voor 2003 dan is uw testament inmiddels verouderd en is de kans groot dat er bepalingen in staan die nu niet meer goed uitpakken. Tegenwoordig zijn er meer en andere mogelijkheden om uw nalatenschap flexibel te regelen. Denkt u hierbij met name ook aan het besparen van erfbelasting (door middel van een opvullegaat) en het besparen van zorgkosten (door middel van een zogenaamde AWBZ clausule). Lees hierover meer in het artikel waarom een testament?


Met een testament regelt u alleen de zaken na uw overlijden. Om tijdens uw leven uw zaken goed te regelen als u wat overkomt maakt u een levenstestament. Een levenstestament bevat een volmacht voor vermogensrechtelijke zaken en indien u dat wens ook medische aangelegenheden. Lees hierover meer in het artikel waarom een levenstestament?

Veel mensen regelen hun testament en levenstestament online

Wilt u een testament en levenstestament vastleggen? Thuisnotaris kan u hierbij goed helpen! Er zijn veel notarissen in Nederland waar u een (levens)testament kunt laten opmaken. De kosten verschillen per situatie en per aanbieder. Wij raden u aan om online gratis te oriënteren en uw mogelijkheden te ontdekken. Thuisnotaris biedt de laagste prijs met de beste persoonlijke dienstverlening! Klik op de link om het zelf te bekijken: https://thuisnotaris.nl/testamenttest

Beste prijs en dienstverlening

Snel en eenvoudig online uw testament en levenstestament regelen tegen de scherpste prijs. De kosten voor het opstellen van een testament en opstellen van een levenstestament verschillen enorm. Thuisnotaris biedt drie verschillende pakketten: Een ontdek pakket, het doe-het-zelf pakket en het laat je helpen pakket. Ongeacht de keuze van het pakket krijgt u altijd een verslag in begrijpelijke taal en een controlegesprek over wat u hebt ingevuld. Zo weet u zeker dat alles goed is en u het goed heeft geregeld.