U kunt bij iedere notaris uw testament wijzigen

Waar kan ik mijn testament wijzigen?

Iedere notaris kan uw bestaande testament wijzigen als dat nodig is. Het maakt dus niet uit bij welke notaris u uw testament destijds heeft gemaakt. Een goed alternatief kan zijn om uw testament opnieuw te maken. U herroept dan automatisch uw eerder gemaakte testament. Een nieuw testament maken is meestal een stuk voordeliger dan het wijzigen van een bestaand testament, zeker als u het online regelt. 


Als uw huidige testament opgesteld is voor 2003 dan is uw testament inmiddels verouderd en is de kans groot dat er bepalingen in staan die nu niet meer goed uitpakken. Tegenwoordig zijn er meer en andere mogelijkheden om uw nalatenschap flexibel te regelen. Denkt u hierbij met name ook aan het besparen van erfbelasting (door middel van een opvullegaat) en het besparen van zorgkosten (door middel van een zogenaamde AWBZ clausule).


Met een testament regelt u alleen de zaken na uw overlijden. Om tijdens uw leven uw zaken goed te regelen als u wat overkomt maakt u een levenstestament. Een levenstestament bevat een volmacht voor vermogensrechtelijke zaken en indien u dat wens ook medische aangelegenheden.

 

Direct regelen?  

Met Thuisnotaris maakt u zelf eenvoudig uw Testament tegen een vaste prijs van € 245,- per akte. Het scherpste tarief voor een uitgebreid maatwerk Testament.

 

Komt u er niet helemaal uit? Laat u dan helpen door een adviseur voor € 99,-. Wilt u eerst gratis oriënteren en zelf de mogelijkheden ontdekken? Ook dat kan met Thuisnotaris.

 

Regel het direct of maak een afspraak op 085 8000 102.