Online testament

Zelf online uw testament maken via het internet

Tegenwoordig is het mogelijk om een online testament te maken. Er zijn inmiddels diverse internetbedrijven actief die u via internet een testament aanbieden. Een online testament is een testament die u digitaal zelf via het internet maakt en daarna alleen nog maar bij de notaris hoeft te ondertekenen. Hierdoor hoeft u maar een keer langs de notaris en dat bespaart tijd en dus geld. Een testament online is daarom vaak goedkoper dan een testament op de normale manier met een bespreking vooraf bij de notaris.

Is een online testament geschikt voor mij?

Een online testament is echter lang niet meer alleen voor standaard testamenten. Neem bijvoorbeeld Thuisnotaris.nl. Zij bieden het meest uitgebreide maatwerk testament tegen een vaste lage prijs (incl. ondertekenen bij de notaris). Hoe dat kan? Omdat u zelf een stukje van het werk overneemt, thuisnotaris het opstellen van een testament goed geautomatiseerd heeft en er een nauwe samenwerking is met notariskantoren. Wij raden u dan ook aan om uw testament online op te stellen met Thuisnotaris. U kunt altijd gratis oriënteren en zelf uw mogelijkheden ontdekken. Uiteraard kunt u zelf beslissen of u online of bij de 'lokale' notaris uw testament laat opstellen.

Waar moet ik op letten bij een online testament?

Kijk goed met welke partij u online zaken doet. Heeft een online aanbieder bijv. een persoonlijk gesprek met u? Kunt u altijd uw persoonlijke vragen stellen? En heeft de online partij geen kleine lettertjes?. De kosten van een passend testament verschilt per situatie en per aanbieder. Partijen die testamenten tegen een lager tarief aanbieden kennen vaak kleine lettertjes: bepaalde situaties worden uitgesloten (bijv. een samengesteld gezin) of er komen additionele kosten bij voor extra clausules.

Veel mensen regelen hun testament en levenstestament online

Wilt u een testament en levenstestament opstellen? Thuisnotaris kan u hierbij goed helpen! Er zijn veel notarissen in Nederland waar u een (levens)testament kunt laten opmaken. De kosten verschillen per situatie en per aanbieder. Wij raden u aan om online gratis te oriënteren en uw mogelijkheden te ontdekken. Thuisnotaris biedt de laagste prijs met de beste persoonlijke dienstverlening! Klik op de link om het zelf te bekijken: https://thuisnotaris.nl/testamenttest

Beste prijs en dienstverlening

Snel en eenvoudig online uw testament en levenstestament regelen tegen de scherpste prijs. De kosten voor het opstellen van een testament en opstellen van een levenstestament verschillen enorm. Thuisnotaris biedt drie verschillende pakketten: Een ontdek pakket, het doe-het-zelf pakket en het laat je helpen pakket. Ongeacht de keuze van het pakket krijgt u altijd een verslag in begrijpelijke taal en een controlegesprek over wat u hebt ingevuld. Zo weet u zeker dat alles goed is en u het goed heeft geregeld.