TestamentTest: check uw testament gratis

Is uw testament goed geregeld? Check uw testament!

Veel mensen willen graag weten hoe het geregeld is met hun erfenis en wat ze eventueel nog kunnen regelen om het te verbeteren. In de praktijk blijkt dat het erfrecht best lastig kan zijn en bovendien dat het per situatie anders kan zijn. TestamentTest.NL is gemaakt om op basis van een aantal eenvoudige vragen, snel en eenvoudig meer duidelijkheid te geven over uw eigen situatie en uw mogelijkheden.

Wat levert de TestamentTest u op?

Mensen die de TestamentTest invullen kunnen in een paar minuten tijd vaststellen of ze een testament nodig hebben. Na het invullen van de vragen ontvangt u een persoonlijk verslag waarin de uitslag van uw TestamentTest staat beschreven. In de afgelopen 5 jaar hebben al ruim 80.000 bezoekers de TestamentTest ingevuld. Heeft u dit nog niet gedaan? Test uw testament via deze link: www.testamenttest.nl

Bij wie kan ik mijn testament opstellen?

Uw testament is pas rechtsgeldig nadat de notaris deze samen met u heeft ondertekend. Er zijn veel notarissen in Nederland waar u uw testamenten kunt ondertekenen. De kosten van een passend testament en levenstestament verschillen per situatie en per aanbieder. Partijen die testamenten tegen een lager tarief aanbieden kennen vaak kleine lettertjes: bepaalde situaties worden uitgesloten (bijv. een samengesteld gezin) of er komen additionele kosten bij voor extra clausules.

Kan ik ook online mijn testament en levenstestament opstellen?

U kunt ook online vanuit uw eigen huis uw notaris zaken regelen. Wij raden u aan om dit met Thuisnotaris te doen. Thuisnotaris biedt het meest uitgebreide maatwerk testament tegen een vaste scherpe prijs. Dit is inclusief het ondertekenen bij de notaris en een persoonlijk controlegesprek. Hoe dat kan? Omdat u zelf een stukje van het werk overneemt, Thuisnotaris het opstellen van een testament en levenstestament goed geautomatiseerd heeft en er een nauwe samenwerking is met notariskantoren.